[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”appear” c_id=”.vc_1446498413499″]

Onze merken

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row v_center=”yes”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”123″ css_animation=”left-to-right” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”right-to-left” c_id=”.vc_1453809345896″]Maria Galland

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria GallandSamengesteld op basis van een “mozaïek van veel uiteenlopende behoeften” – net zoals onze huid. Mevrouw Maria Galland was al aan het begin van de jaren 60 van mening dat de persoonlijke uitstraling in stand gehouden kon worden met een “schoonheidsverzorging op maat”. Maar dan wel met een heel persoonlijke maat.
Wij geloven in de individuele schoonheid. Dit samen met onze gerenommeerde en verzorgende behandelingen van MARIA GALLAND PARIS. Diverse behandelingen voor gezicht en lichaam beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid. U ervaart een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden..

Voor meer informatie over Maria Galland ga naar www.maria-galland.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row v_center=”yes”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”124″ css_animation=”left-to-right” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”right-to-left” c_id=”.vc_1453809469983″]Comfort Zone

Reviderm

Bij Beauty Centre Balloo voeren wij de microdermabrasiebehandelingen uit met dit merk.

De producten van Reviderm worden cosmeceuticals of dermocosmetisch genoemd. Dit betekent dat de producten voortkomen uit de nieuwste dermatologische en farmaceutische wetenschap. De producten hebben een optimale – vaak hoge – concentratie van werkstoffen waardoor de effecten op de huid goed zichtbaar zijn. De producten bevatten biologisch actieve werkstoffen. Het diepe indringen van de werkstoffen in de huid is wetenschappelijk bewezen. Daarbij zijn de producten van Reviderm vrij van allergiekritieke bestanddelen en irriterende conserveringsstoffen.

Voor meer informatie over Reviderm ga naar www.reviderm.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]