Onze merken

Maria Galland

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria GallandSamengesteld op basis van een “mozaïek van veel uiteenlopende behoeften” – net zoals onze huid. Mevrouw Maria Galland was al aan het begin van de jaren 60 van mening dat de persoonlijke uitstraling in stand gehouden kon worden met een “schoonheidsverzorging op maat”. Maar dan wel met een heel persoonlijke maat.
Wij geloven in de individuele schoonheid. Dit samen met onze gerenommeerde en verzorgende behandelingen van MARIA GALLAND PARIS. Diverse behandelingen voor gezicht en lichaam beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid. U ervaart een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden..

Voor meer informatie over Maria Galland ga naar www.maria-galland.nl

Comfort Zone

Het merk [ comfort zone ] werd gecreëerd en gelanceerd 1996, als skin care devision van Davines group opgericht te Parma Italië in 1983 door de familie Bolatti. Wat begon als een onderzoekslaboratorium voor ontwikkeling van producten met hoogwaardig kwaliteitsniveau en bewezen doeltreffendheid is uitgegroeid tot een internationaal succes. Davide Bolatti de president en oprichter van [ comfort zone ] en is de inspirerende kracht door zijn on uitputtende wetenschappelijke kennis. Hij heeft geavanceerd onderzoek naar natuurlijke en doeltreffende klinische ingrediënten gedaan. Met deze resultaten heeft hij de exclusieve formules voor [ comfort zone ] ontwikkeld, welke worden doorontwikkeld in ons eigen laboratorium met onze eigen research and devellopment team. Bi.j Beauty Centre Balloo werken wij met de unieke serie Skin Regimen

Voor meer informatie over [comfort zone] ga naar www.comfortzone.nl

Reviderm

Bij Beauty Centre Balloo voeren wij de microdermabrasiebehandelingen uit met dit merk.

 

De producten van Reviderm worden cosmeceuticals of dermocosmetisch genoemd. Dit betekent dat de producten voortkomen uit de nieuwste dermatologische en farmaceutische wetenschap. De producten hebben een optimale – vaak hoge – concentratie van werkstoffen waardoor de effecten op de huid goed zichtbaar zijn. De producten bevatten biologisch actieve werkstoffen. Het diepe indringen van de werkstoffen in de huid is wetenschappelijk bewezen. Daarbij zijn de producten van Reviderm vrij van allergiekritieke bestanddelen en irriterende conserveringsstoffen.

Voor meer informatie over Reviderm ga naar www.reviderm.nl.