Faciliteiten

Bij Beauty Centre Balloo staan wij voor persoonlijke aandacht. Kleinschalig & toch alle faciliteiten onder 1 dak! Wij hebben diverse faciliteiten die u het gevoel geven echt even weg te zijn uit de dagelijkse drukte…

Sauna

Tijd voor jezelf in een heerlijke warmtegloed? Dan is de sauna een uitstekende plek. U dient vooraf te douchen en dan proberen minimaal 6 minuten te blijven zitten.

Dit is nodig om alle poriën goed te openen zodat de zweetklieren hun werk kunnen gaan doen. Zou u deze tijd niet afwachten dan is er een kleine kans op warmtestuwing omdat het lichaam de opgenomen warmte nog niet kan afvoeren. De maximaal aanbevolen tijd is 15 minuten.

U kunt hiervan gebruik maken binnen één van onze Beauty & Wellness arrangementen of u kunt het los boeken. Deze ruimte is op 1 persoon gericht en u kunt hier privé gebruik van maken.

Turks Stoombad

Het Turks stoombad zorgt voor het saunaklimaat. De stoom condenseert op uw huid en helpt de spieren te ontspannen. Geniet van de geur van Eucalyptus, de positieve uitwerking op de luchtwegen en ervaar het gevoel om vrij te kunnen ademen.

U kunt hiervan gebruik maken binnen één van onze Beauty & Wellness arrangementen of u kunt het los boeken. Deze ruimte is op 1 persoon gericht en u kunt hier privé gebruik van maken.

Rustruimte

Tijdens één van onze Beauty & Wellness arrangementen kunt u gebruik maken van deze ruimte. Een plek waar u even kunt bijkomen en een momentje voor uzelf hebt. Een gevoel van rust overheerst door de ambiance.

Zonnebank

Even voorbruinen voor u op vakantie gaat?

Dat kan door gebruik te maken van onze zonnebank. In 20 minuten heeft u een mooie basis welke u met een klein kuurtje kunt uitbreiden. Wij bieden de zonnebank aan binnen één van onze Beauty & Wellness arrangementen. De zonnebank is ook los te boeken.

Hydromassagebad

Heerlijk ontspannen relaxen in bad? Dat kan in ons ligbad wat tevens een whirlpool is. Door toevoeging van een heerlijke badolie komt u helemaal tot rust. U kunt hiervan gebruik maken binnen één van onze Beauty & Wellness arrangementen of u kunt het los boeken.

Drie behandelkamers

Persoonlijke aandacht staat voor alles bij Beauty Centre Balloo. U boekt uw behandeling privé. U wordt enkel en alleen in één van onze 3 behandelkamers behandeld.

In overleg met u zorgen wij ervoor dat u totaal verzorgd & ontspannen de deur uitloopt.

Relaxtuin

Een gevoel van rust en stilte heeft u in onze heerlijke tuin. Is het mooi weer dan verblijft u tijdens uw Beauty & Wellness arrangement in onze prachtige tuin.